Tuesday

4 hari 3 malam di Bukit Tinggi, Padang - komen sini.

BY Aidil IN 51 comments

Memandangkan komen dan post di page 4 hari 3 malam di Bukit Tinggi, Padang mempunyai masalah kerana tidak mengeluarkan paparan komen. Anda di minta meninggalkan komen anda di sini. Sekian terima kasih.

51 comments :

  1. I hope this comment reaches you.. I would like to have contact information pak kamal.. will be going this first mei.. appreciate ur kindness. Email syaa kat krylonglue@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. boleh saya dapatkan info pak kamal , saya bercadang ke bukit tinggi september 2013 nie.
    aelynzz@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  3. salam

    boleh saya dapatkan no hp pak kamal, sila email kat : hasaburrahmat@yahoo.com.my.
    Tq

    ReplyDelete
  4. Salam semua, Thanks kerana sudi membuat komen di sini. Sekarang ni sy sudah membalas no tel pak kamal ke dalam email you all. Harap you all gembira bercuti di BukitTinggi, Padang.

    ReplyDelete
  5. Salam.en aidil,boleh emailkan no.tel en kamal? Email saya lilolaili64@yahoo.com.my.tq

    ReplyDelete
  6. Salam, Laili64, sy sudah emailkan no tel pak kamal ke dalam email awk. Terima Kasih kerana membuat meninggalkan komen awk di sini.

    ReplyDelete
  7. salam..nak mintak no pak kamal n hotel budget kat bukit tinggi..ni mail sy..onedeita@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. sy dah email no tel pak kamal.thanks.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum. en. aidil.
    boleh emailkan no pak kamal tak? atau email pak kamal? pak kamal nie kira pemandu sahaja lah. dia tak ada sediakan apa2 package?
    (sitisyaerah@yahoo.com)

    ReplyDelete
  10. Salam. Syirah. Sy dah email no tel pak kamal dalam inbox awk yek. sorilah lambat blasa no tel pak kamal ni yeks..thanks.

    ReplyDelete
  11. Salam,

    Mohon jasa baik emailkan no pak kamal.

    Terima kasih.

    nurul_ya@yahoo.com
    TQVM

    ReplyDelete
  12. Salam;
    Minta no contavt pak kamal n email ke m_zaam77@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. En Aidil, boleh saya dapatkan email dan contact no Pak Kamal?? Email saya marinahbaharuddin@yahoo.com
    Tq..

    ReplyDelete
  14. Salam, boleh dapatkan contact no Pak Kamal. emailkan ke shuqairy@yahoo.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  15. kepada nurul,zamm dan marina, sy telah send no pak kamal ke inbox anda. terima kasih kerana melayari blog ini.

    ReplyDelete
  16. Salam...boleh dptkan saya no contact pak kamal dan ada tak website utk booking bilik hotel Imran. Berapa rate 1mlm utk bilik double ye
    Email saya....norlizah.y@gmail.com

    ReplyDelete
  17. salam

    emailkan saya contact pak kamal
    as_deria@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Norlizah dan as, sy dah email no tel pak kamal. Selain itu saya sertakan list hotel di bukit tinggi. anda boleh menghubungi hotel tersebut. terima kasih.

    ReplyDelete
  19. Boleh saya dapatkan nomer telpon dan alamat e-mail Pak Kamal?

    Terima kasih atas kebaikan budi anda.

    Salam saya,
    Maria Kristanto
    maria_kristanto@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Salam encik aidil... mohon share no pak kamal dan hotel murah tersebut...ini kerana saya akan ke padang pada disember 2013... terima kasih atas perhatian encik... email : nisa_addeen@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Salam maria dan nisa. maaf ye kerana menunggun no tel pak kamal. saya telah pun bermail no tel pak kamal dalam inbox anda berdua. terima kasih.

    ReplyDelete
  22. SALAM.BOELAH HANTAR EMAIL PAK KAMAL INI EMAIL SAYA wanihasuna@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya nak no pak kamal

      Delete
  23. sy dah email no tel pak kamal.

    ReplyDelete
  24. nk gak no .tel pak kamal...anie_emi@yahoo.com , hotel semua cari mana? pak kamal tu sapa.

    ReplyDelete
  25. salam hai...blh x emailkan sy detail pak kamal tu. thanks.
    athirahdaniar@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. slm en aidil mohon email no pak kamal
    izzat_izzatul89@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. As Salam sdr Aidil. Mintak email ctc no pak kamal ke princedurian@yahoo.com
    terima kasih kerana berkongsi informasi.

    ReplyDelete
  28. Salam.. kak, minta tolong emailkan no pak kamal tu.. kami pergi sana awal tahun dpn.. Insyallah..

    ReplyDelete
  29. Salam tuan aidil... mohon emel no pak kamal di azmil.as@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  30. Salam tuan aidil... mohon emel no pak kamal.... ke emel - fauzi@tcisb.com.my

    ReplyDelete
  31. Terima kasih kerana melayari teratak2u ini. segala no tel pak kamal yang anda telah mintah telah sy tunaikan.

    ReplyDelete
  32. Salam,

    En Aidil, mohon emelkan saya no contact pak kamal. Sya bercadang utk bercuti bersama keluarga bln 3 ni.tk

    muhammadfaisal.hamid@gmail

    ReplyDelete
  33. salam..nak no pak kamal,,emailkan sy...fienoku@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Assalam. Saya mohon maaf kerana terlewat membalas email kamu ini. Terutama kepada Nur Smirah. Maaf ssb terlewat.

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum. ....boleh saya dapatkan no tel dan emel pak kamal...

    Emel saya sitikasmira88@gmail.com

    Tqvm

    ReplyDelete
  36. Okey geng. saya telah menghantar no telefon pak kamal di dalam email anda.

    ReplyDelete
  37. assalam....boleh berikan no pak kamal...
    umrahtarbawi@gmail.com
    terima kasih.......nak pie november ini...

    ReplyDelete
  38. Salam aidil. Boleh emel kan contact no utk pak kamal.
    Azleenbnm@yahoo.com
    Thanks ya

    ReplyDelete
  39. Salam blh emailkan saya no phone pak kamal..tqvm ztcomel_1714@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. salam . . . bro whatapp no tel pak kamal...ni no saya 012 - 8682394. hayat.

    ReplyDelete
  41. Salam Sejahtera,

    Perkenalkan saya dari CV.Ghaisan Auto Rental alamat situs kita .. http://www.sewarentalmobilpadang.com/ dapatkan harga murah dengan van atau kereta yang baru dengan pelayanan terbaik, DIJAMIN.. Call : 0822-8391-0000 atau 0852-6366-6197..

    Salam,


    Riki Aprius

    ReplyDelete
  42. Salam Sejahtera,

    Perkenalkan saya dari CV.Ghaisan Auto Rental alamat situs kita .. http://www.sewarentalmobilpadang.com/ dapatkan harga murah dengan van atau kereta yang baru dengan pelayanan terbaik, DIJAMIN.. Call : 0822-8391-0000 atau 0852-6366-6197..

    Salam,


    Riki Aprius

    ReplyDelete
  43. Salam Sejahtera,

    Perkenalkan saya dari CV.Ghaisan Auto Rental alamat situs kita .. http://www.sewarentalmobilpadang.com/ dapatkan harga murah dengan van atau kereta yang baru dengan pelayanan terbaik, DIJAMIN.. Call : 0822-8391-0000 atau 0852-6366-6197..

    Salam,


    Riki Aprius

    ReplyDelete
  44. As salam. Boleh tak saya nak dapatkan no pak kamal? Dan list hotel bajet. Kalau boleh list perjalanan termasuk harga. Tq. Email : aziranurul@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Salam, boleh email-kan kat saya jugak tak no telefon pak kamal. Kami tgh survey nk pergi bukit tnggi 13/1 ni jugak. TQ��


    Email; khairunnisa.kholidin96@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Salam Sdr Aidil,

    boleh email contact Pak Kamal Supir Pdg-BT, rancang nk ke sana thaun ni, insya allah

    ReplyDelete
  47. lupa nak kasi email saya:

    broshaff@gmail.com

    ReplyDelete
  48. boleh email no pak kamal saya nak pegi padang pada bln august pada alamat email ezanmraya83@gmail.com

    ReplyDelete
  49. salam .... mintak tolong untuk dapatkan no tel pak jamal ya tkasih sobahmarini.omar@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. salam en aidil, boleh sy dptkn contact no Pak Kamal. sya bakal ke sana dalam bulan 3 ni. terima kasih.

    email : husna_baik@yahoo.com

    ReplyDelete